Лечебната сила на природата събрана в едно- Крем за крака Ava Natural Prim oil

Кремът Ava Natural Prim oil е създаден с  уникален състав съдържащ в себе си всичко от което има нужда вашата кожа на стъпалата.

А това активните състъвки  Био Масло Вечерна иглика,Масло от Здравец,Масло от Шеа,Ланолин,Естествен Охлювен Протеин-Алантоин,Прополис,Пчелен восък,Био етерично Масло от Бял бор и Центела Азиатика действащи в огнището на наранената,загрубяла и изгубила еластичността си кожа.

Био Масло от Вечерна Иглика –Кралският лечител на всичко.Използван от древни времена поради ценните си свойства. Хидратиратира в дълбочина засегнатата област.Омекотява кожата и подобрява нейната еластичност. Действа благоприятно върху раздразнени участъци от кожата.С добавен естествен – витамин Е.

Масло от Здравец Маслото от здравец овлажнява кожата, има антисептично и противовъзпалително действие, което го прави ценна съставка в редица козметични продукти.Намира приложение при заразени от гъбички  кожа има антимикотично действие.

Масло от ШеаХидратира кожата,незабавно успокоява и премахва чувството на сухота, сърбеж и опъване на кожата,кожата е по-мека, гладка и подхранена.Подхранва и възстановява сухата кожа.

Ланолин-  (от латинскии lana „вълна“ и oleum „масло“) е вещество, отделяно от мастните жлези на животни с вълна, което им осигурява защита от околната среда. Ланолинът се добива от вълната, събрана непосредствено след стригането на овцете. Ланолинът е устойчив на различни външни фактори и има способността да задържа вода и също така да абсорбира голямо количество влага. По този начин – освен, че позволява на водата да проникне по-дълбоко  кожата, той също така предотвратява загубата ѝ за дълго време.Образува предпазна бариер срещу агресивите нараняващи кожата.

Естествен Охлювен Протеин-Алантоин- Ключът е едно мъничко животно, с изключителни възможности –охлювът! Охлювите са присъствали още в рисунките и скулптурите на древните цивилизации като инките например. Те са знаели за възстановяващите им качества кожата и не само. Охлювите са единствените животни в света, които могат да изградят наново черупката си благодарение на Aлантоина – протеин, който регенерира и възстановява клетките.Протеин който възобновава кожната тъкан и я регенерира.Придава и здравина .

Пчелен восък- Кремът за крака Ava Natural Prim oil притежава ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА МЕДА от съдържащият се в него Натурален пчелен восък .Действа на клетките на кожата да се регенерират, подобрява кръвообращението и я предпазва от външни дразнители, като изгражда защитна стена срещу тях.Забавя стареенето  и загрубяването на кожата.

Масло от Бял бор-Естествен парфюм за вашата чувствителна кожа с изразен  антибактериален ефект.

Центела Азиатика Екстрактът от азиатска центела се добива от листата на Centella asiatica L. Urban, растение, което се среща в Азия, Шри Ланка.. Стимулира синтеза на колаген благодарение на наличието на някои тритерпени. Един от основните механизми на действие на растението е стимулирането на производството на колаген тип 1. Изследванията показват, че прилагането на екстракт от азиатска центела ускорява зарастването на рани, както и подобряват общото съдово състояние на кожата.Плилага се върху спукани капиляри и вени,уксорява възстановителниа процес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *