Ползите от пилинга за тялото !

ПИЛИНГ по-просто казано олющване, по-сложно ексфолиация.

Фин прах за нежен ексфолиация на кожа от специално подбрани маслинови костилки

Пилинг, скраб – няма значение как се наричат средствата за отстраняване на мъртвите клетки, важното е, че не можем без тях. Редовното, извършено по всички правила, почистване на кожата е първата заповед в козметологията. Ако си го спестим, клетките има продължителност 4 – 5 седмици, след това те умират, натрупват се на повърхността на кожата и ако не ги премахнем от там, мътният, безжизнен тен, пъпките и лишеите са ни гарантирани. Истината е, че когато искаме да запазим по-дълго здравето и младостта на епидермиса си, всекидневните водни процедури не са достатъчни – той се нуждае от редовно и основно третиране, другото име на което е пилинг.И така :

Пилинг (от английското peel – излющване) е процедура, представляваща почистване на кожата в дълбочина. При това от повърхността на епидермиса се отделят всички мъртви клетки и в резултат тенът ни се освежава, порозовява, изглажда. Освен всичко друго пилингът стимулира възпроизводството на клетките и подобрява кръвоснабдяването им. 

Olivia Ексфолиращ Душ Гел С Гранули От Маслинови Костилки 300 мл.

Затова ние препоръчваме редовната употреба на Olivia Ексфолиращ Душ гел с гранули от Маслинови Костилки , придайте повече мекота и тонус на своята кожа. 

Olivia Ексфолиращ Сапун С Гранули От Маслинови Костилки 125 Гр.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *