Хранителни добавки.Можем ли без тях?

Отговорът е НЕ- неможем.

Забързаното ни ежедневие ,стресът и напрежението много бързо изсмуква нашата енергия и сили .Този силен стрес действа погубващо на нашия организъм,затова е нужно да се приемат хранителни добавки,които да подпомогнат справянето с това състояние.

Качественият сън и правилното хранене са важна част от този процес. Пренебрегвайки едното или другото, постепенно се озоваваме в капана на хроничната умора. Без пълноценно, качествено гориво няма как да изискваме и качествена работа от телата си, т.е да се чувстаме енергични, тонизирани и силни в ежедневните ни дейности.

В помощ на съня и храненето можем да включим различни хранителните добавки или билкови формули засилващи процеса на възстановяване и не само. Правилното им използване се грижи и за нашата красота, стабилна имунна система, здрави кости и хормонален баланс. Разнообразието им е огромно, но някои от най-важните за женското здраве и красота са :

Допълнителният прием на витамини и минерали

Мултивитамините осигуряват здравословната функция на всяка система в организма. Повечето от тях съдържат оптимално количество минерали, витамини,антиоксиданти и билкови смеси подходящи за женското здраве. Повлияват метаболизма, заздравяват костната структура, осигуряват антиоксидантно действие, балансират хормоналната система, сърдечно-съдовата, храносмилателния тракт.Действат цялостно върху енергийните ни нива и ежедневния тонус.

Всяка една хранителна добавка е продукт, чиято цел е да допълва дневната диета и да осигурява на организма жизненоважни хранителни елементи каквито са витамините и минералите, или други хранителни вещества, които по една или друга причина отсъстват от менюто.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*